Családi ház Eladó Szigetmonostor - Horány csendes mellékutcájában

Eladó Szigetmonostor Családi ház
90 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
55 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
370360Azonosító
További adatok

746 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Csúsztatott zsalu Szerkezet

27 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1991 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Horány forgalommentes utcájában, körben jó szomszédokkal, és fákkal dúsan ölelve eladó minősített lakóingatlan (+ melléképület, akár vendégház vagy kis iroda funcióval), belterületi 746 nm-es telken.

A ház 1991-ben épült, falazata csúsztatott zsalu és tégla. Bár külső szigetelést még nem kapott, a vastag falazatának köszönhetően nagyon jó a hőtartása jelenleg is. Az ingatlan 40 nm alapterületben egyterű szuterén jellegű pince (90-130 cm a talajszinttől). Lehetőség van ellátni természetes fénnyel, garázs, barkács, tároló, hobbi szoba funkciókkal. Itt beton akna lett kialakítva, ahol fúrt kút található.
A földszinten 22 nm nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, és külön wc. A tetőtérben beépített gardróbbal elválasztott szobák, a déli frontra kinyúló 7,5 nm-es teljesen üvegezett választható funkciójú helyiség, mindkét szobához bejárattal. Mindkét szobához tartozik erkély.
Felette 12 nm manzárd, tinédzser szoba, dolgozó vagy háló, illetve két csapott fallal rendelkező tetőtéri rész, mely akár tárolóként, vagy hálóként funcionálhat.
Dunakeszi betoncseréppel fedett szigetelt tetőszerkezet.
Vezetékes víz-villany (1x25 Amper) van(éjszakai mérővel is), gázcsonk a kapu előtt. Emésztőre kötött, jelenleg még az utcában csatorna nincs.

Kikapcsolódásra a Duna melletti szabadstrand és a környező erdők adnak lehetőséget, de az aszfaltozott gáton biciklizhetünk is, beülhetünk a part menti vendéglőkbe, vagy megnézhetjük a természetvédelmi területté minősített kisoroszi szigetcsúcsot.

A központban Coop, húsbolt, pékség, zöldséges, hétvégénként őstermelői piac van nagyobb bevásárlásokra, kisebbekre pedig a majdnem nonstop Önért közért. A Dunakeszire tartó komp kb. 20 perc sétával elérhető, 5 perc a menetideje, és 20 percenként jár.
A szabadstrandnál kishajó is közlekedik, innen sétatávolságra van a gödi vasútállomás.

Ha kérdése van, vagy megtekintené, kérem keressen a hét bármely napján.
Szegedi Éva

Szegedi Éva

Hívjon bizalommal

+36-20-927-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Immo Velence
+36 22 570 171