Családi ház Eladó Érd - Kiváló befektetés

Eladó Érd Családi ház
630 m2Alapterület 12 Szoba
199 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
319083Azonosító
További adatok

1165 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2003 Építés éve

4501. Érd - Parkvárosban 1165 nm területű telken, 2003-ban épült, 3 lakrészre kialakított, összesen 460 nm (180 nm + 140 nm + 140 nm) lakótérrel rendelkező családi ház - mely befektetésnek is kiválóan alkalmas - eladó.
A környék csendes, ugyanakkor kiváló a közlekedés: a háztól 10 m-re található a buszmegálló, ahonnan egyik irányból Érd központjába, a másikról közvetlenül Budapestre lehet eljutni. 1,5 km az M7-es autópálya, ezáltal Budapest autóval 10 perc alatt elérhető. 1,3 km Érd-Parkváros központja, ahol iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, benzinkút, pékség, posta, élelmiszerboltok megtalálhatók.

Az ingatlan jó állapotú, minőségi anyagok felhasználásával épült.

Kiváló lehetőség nagycsaládosok, összeköltözők számára, céges telephelynek vagy akár befektetés céljára.

Mindhárom lakás lépcsőházból, külön bejárattal rendelkezik, a főbejárat az udvarról, a garázsból és a pincéből is megközelíthető.

A földszinti lakás 180 nm nagyságú, 3, 6 m belmagassággal rendelkezik, amerikai konyhás nappali, tágas étkezővel, két szoba, fürdőszoba, vendég mosdó, hálószoba külön fürdőszobával került kialakításra. A lakáshoz tartozik egy 50 nm-es terasz, mely a nappaliból és a hálószobából is elérhető.
A lakást a pincében található saját gázkazánja fűti, a meleg vizet egy
melegvíztároló és gázbojler szolgáltatja. A nappali, konyha, étkező rész, valamint a hálószobákhoz vezető folyosó padlófűtéssel rendelkezik. A lakás hálószobái padlószőnyeggel, a padlófűtéssel rendelkező részek pedig padlólappal vannak burkolva.

Az emeleti lakások egyenként 140 nm nagyságúak, belső kétszintesek, hasonló elosztásúak.
Az alsó szinten amerikai konyhás nappali étkezővel, gardrób, kádas fürdőszoba, hálószoba, a nappaliból lépcsőn megközelíthető tetőtérben két szoba és zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra.
A nappalihoz és a konyhához egyaránt 1-1 erkély kapcsolódik.

A 170 nm-es pince szinten mosókonyha, zuhanyzó, wc, kamra, kazánház, két állásos garázs, négy tároló helyiség található.

Parkolási lehetőség: a pincében egy garázs található 2 autó számára. A garázs előtt, de a kerítésen belül további 2 autó részére fedett kocsibeálló. Az udvaron további autóknak van beállási lehetőség. A ház 2 kapuja előtt az utcafronton térkővel burkolt beálló, melyen szintén 1-1 autó tud parkolni.
Szegedi Éva

Szegedi Éva

Hívjon bizalommal

+36-20-927-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Immo Velence
+36 22 570 171